REFERENCES

Below are some of the companies that have booked BRICKHOUSE for their party or corporate event:

logos-Ses-O3b-T-mobile

Collageklein2Collageklein

 

TESTIMONIALS

Absolutely loved your performance at the Make a Wish Foundation’s benefit event last Saturday!!! You are amazing musicians, wonderful people, and great entertainers. I had a blast and will recommend you to every party planner I’ll ever encounter. Thank you for a fantastic evening! I hope to see and hear you guys perform again soon. …and let me know if you ever need a pianist 😉

Elizabeth Karelse

Hey Menno,
You guys totally rocked the party on Saturday night. Friends have been telling me it was the best wedding ever. It was superb! I heard you have another possible booking form my friend Saskia who works for Endemol – am trying to gate crash! If you have any gigs where anyone can come let us know – am sure we & lots of our friends would come along.

Brickhouse is the best! Hugh, how do you do this, after 11 years, still the X-factor, spreading the magic! You looked great, time does not have a grip on you. xx

Patricia

Hi Brickhouse and Claudia and Hugh, it was only my 50s-Birthday-Party, but you´ve turned it into an unforgettable event!!! Thank you sooooo much, you were fantastic. Big kiss! Ulrike

Ulrike Baumann

Wat een top-avond met Brickhouse. Nog nooit zo’n swingende band meegemaakt. Super zanger en zangeres en wat een strakke band. Iedereen ging uit z’n dak. Mensen waren niet van de dansvloer te krijgen. De band voelde de stemming zo goed aan en ging steeds meer up-tempo nummers spelen. Super mix van oude disco en eigentijdse dansnummenrs. Na afloop van het feest zoveel leuke reacties gehad. Ik zie uit naar een volgend feest met Brickhouse.

Robin Smithuis

Nogmaals willen wij jullie enorm bedanken voor het geweldige optreden van afgelopen zaterdag. Vanuit de zaal en organisatie niets dan positieve reacties op jullie knallende optreden. Bedankt, tot ziens en veel succes met alles wat jullie doen en gaan doen. Jullie hebben er in ieder geval een kleine 400 fans bij!

Groet, Wietse Dusseldorp TafelRonde 27 Sneek

fantastische show afgelopen zondag in de Werff, genoten ! hartelijk dank en hopelijk tot volgende show

Rheza en Els

Nog beter dan goed Alleen maar positieve reacties van alle gasten gehad.

Van Haasteren Motors

Mijn hartelijke dank aan alle bandleden. Jullie hebben voor een fantastisch feest gezorgd en niet alleen voor mij , maar ook voor alle gasten. Ik heb van vele partygangers zeer positieve reakties gekregen en de vraag gekregen hoe ik aan jullie kwam. Goede interactie met publiek en een heerlijke sax.

Harold Verhoeve

Beste Jan, het was werkelijk FANTASTISCH!!! wil je Menno, Hugh en de andere muzikanten doorgeven! Ik heb ze al bedankt voor het geweldige optreden, maar IEDEREEN vond het geweldig! Volgend jaar weer!

Jolande van Kesteren Lions Noordwijk

Afgelopen zaterdag, Twisker slot de bruiloft. Jullie waren voor mij de slagroom én de kers. Wat een sound, wat een power, wat een entertainment. Vocaal een superduo, muzikaal een denderende trein en inspirerend om te zien. Elke pauze leek een eeuwigheid te duren, kon me niet kort genoeg zijn. Dank voor een mooie avond topkwaliteit muziek!

Tim

Claudia, wát een leuke zangeres ben jij!!! Ik vond het leuk om met jou op te treden. Hugh, sorry dat ik, alias miss Winehouse, je bijna neersloeg. Wat een vaart in jullie optreden: spannend tot het eind! Tot ziens!

Ingrid Souren

Wat hebben we genoten gisterenavond in Woerden!!! Heel bijzonder om na 11 jaar na trouwdatum weer eens samen te swingen op jullie muziek. En dat ook nog eens met een bijna 9 maanden zwangere buik. Menno, ik maakte me even zorgen toen ik zag dat het plein nog zo leeg was toen jullie begonnen maar SUPER om te zien hoe jullie al de 2e sessie een plein VOL dansende en feestende mensen voor elkaar hadden gekregen. Ik hoop tot ziens, en dan niet na 11 jaar. xx

Patricia

Ben jij beste Hugh;)

Magda

Brickhouse heeft gezorgd voor een knalfeest. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord.
Hartelijk dank voor dit fantastische optreden!
Met vriendelijke groet,

Brink Groep

Beste Menno en Brickhouse leden,
Onze bruiloft in de Orangerie op 18 september 2009 was meer dan fantastisch!
De dag was zonnig, ontspannen en romantisch, het eten en de wijn waren heerlijk en toen het feest…..
Wat een knaller!!! Wij hadden natuurlijk het leuke publiek 🙂 maar jullie hebben het dak eraf laten gaan!
Echt goede muzikanten, goed geluid, goed uitgevoerde songs, leuke medley’s, waanzinnig entertainment, improvisatievermogen en interactie met het publiek, alles was er. Iedereen heeft het altijd over feestbandjes die te gek zouden zijn maar die mij altijd tegenvallen. Anouk kunnen ze allemaal leuk spelen, maar bij soul, funk en disco, vallen ze door de mand. Zo niet Brickhouse! Pas bij de ogenschijnlijk simpele liedjes, hoor je hoe retestrak de band is. En zo te zien hadden jullie er zelf ook lol in… Brickhouse, thanx a lot for setting the roof on fire!!! groetjes,

Daphne en Romanoff

Beste Hugh, Menno, Claudia en band,
Voordat we naar Schiphol vertrekken, wilden we jullie allemaal nog even laten weten WAT EEN TOPFEEST het was!!!! Wij hebben zo enorm genoten, het was buitengewoon goed, mooi, warm, swingend, muzikaal en heel gezellig!! Tot nu toe van iedereen zulke mooie reacties! Dit gaat niemand vergeten, men geniet nog na! Onze oneindige dank!! Mama was ook laaiend enthousiast, en lief dat nichtje Amita mocht drummen; het samenspel met de gasten ging natural en dat is naast super-music ook jullie kracht! Ik (Asha) heb ook ontzettend gelachen, af en toe leek het wel een toneelstukje, onze interactie…
Heel veel liefs !

Jan Hendrik en Asha

Hallo bandleden van Brickhouse,
Wow, wat een band! Ik heb genoten van jullie optreden bij onze Beachparty in Wassenaar op 24 september 2009. We zijn met zijn allen uit onze dak gegaan. Hopelijk zie ik jullie nog eens, ik hou jullie site in de gaten om te zien wanneer jullie een openbaar optreden hebben. And Hugh Kanza, you are too sexy!

Patricia

Beste Jan,
Ik kan niet anders zeggen dan dat het geweldig was. Iedereen maar dan ook iedereen was onder de indruk van de band.
groet,

Junior Zegger

Een reactie uit de ouwe doos; men schrijve Zaterdag 26 Augustus 2000; Kraantje Lek in Overveen …. Wij hebben toen echt een toptoptop bruiloftfeest gehad, mede door de aanwezigheid van Brickhouse. Ik had er eerlijk gezegd niet meer aan gedacht dat jullie nog optreden, maar hoorde dat jullie (nog steeds) helemaal hot zijn !! Way to go! Groetjes,

Freek & Alexandra (jaja, 9 jaar ouder, maar nog steeds bij elkaar ;-)”

Ik kijk vaak op de site wanneer en er openbaar optreden is, want zou graag weer een keertje van jullie optreden genieten. Helaas, komt weinig voor. Misschien moeten we maar eens (o.a.) alle bruidstellen voor wie jullie gespeeld hebben verenigen, om met elkaar een groot optreden te boeken. Ik weet zeker dat er animo voor is. Maar ja, wat een organisatie. Wie weet ooit…

Patries

We hadden 13 December een personeelsfeest in Leiden in Het Haagse Hof. Ik heb erg genoten van jullie optreden, ik ging helemaal uit mijn dak. Ik hoop dat ik nog een keer een optreden van jullie mee mag maken, het was echt fantastisch.
Groetjes Sharron (OnGuard)

Sharron

Beste Brickhouse!
We willen jullie ontzettend bedanken voor ons geweldige huwelijksfeest op 15/08/08 op Landgoed Voorlinden in Wassenaar.
Wat hebben jullie de tent op zijn kop gezet! Zelfs ‘the shy-girls’ gingen uit hun dak! Iedereen is er tot op de dag van vandaag vol van!!! Kortom: Een feest om nooit te vergeten! Bedankt!!!

Vincent en Vanessa

Hallo leden van brickhouse,
Ik wil jullie bedanken voor de geweldige avond op het feest van onze dochter en schoonzoon.Jullie hebben het bruiloftsfeest tot een top feest gemaakt waar alle gasten nog lang over zullen spreken.Ook het bruidspaar zal deze dag niet snel vergeten en zeker niet de avond,want iedereen heeft vanaf het begin tot het eind op de vloer gestaan.Bedankt dat jullie mee hebben gedragen aan een onvergetelijke dag voor het bruidspaar en gasten.
Groetjes ouders bruidspaar

Liesbeth

Beste leden van Brickhouse,
08-08-08 is voor ons een dag geweest om nooit meer te vergeten! Daar hebben jullie enorm aan bijgedragen1 Wat een geweldig feest was het. Jullie zijn in één woord: FENOMENAAL! We willen jullie ontzettend bedanken voor het geweldige optreden dat jullie hebben neergezet. In 2006 hebben we jullie op koninginnedag in Haarlem op de Grote Markt zien spelen en toen wisten we het al: deze band móesten we hebben voor ons huwelijksfeest! Ook al is het anderhalf jaar later, jullie bewijzen maar weer wat een klasse apart jullie zijn. Dankzij jullie is het dak eraf gegaan en hebben wij en onze gasten een onvergetelijke avond meegemaakt! Niets anders dan lof! Heel veel plezier en succes voor in de toekomst en misschien komen we jullie nog eens tegen!
Nogmaals hartelijk dank!

Marijn en Kathinka

Hallo brickhouse.
Jullie fragment met de band staan op mijn huyves site.Zodat jullie nog bekender worden.Ik hoop dat jullie met 3 oktober WEER in leiden aanwezig zijn.Dan wordt het zingen en dansen geblazen. tot binnenkort.

saskia van der graaf

20 juni hebben jullie gespeeld op ons trouwfeest. TOP!! FANTASTISCH!! Wat gaat er een enthousiasme vam jullie uit, zo krijg je iedere zaal plat!!! En paps is blij met zijn nieuwe bijnaam: Daddy Cool, haha!!

Ron & Leonie Contant

Beste Hugh en Dedre, Gisteren hebben jullie gespeeld op ons huwelijk. We hadden er hoge verwachtingen van, maar jullie hebben echt al onze verwachtingen ver overtroffen! Jullie hebben iets heel bijzonders aan onze trouwdag toegevoegd. Ook onze gasten waren vol lof. Zo’n goede band hadden ze nog niet eerder gezien. En dat geldt ook voor ons. Wat gaat er een energie van jullie uit, ongelooflijk. Jullie weten echt iedereen op de dansvloer te krijgen en jullie enthousiasme slaat op iedereen over, daar is geen ontkomen aan. Het had voor ons nog de hele nacht door mogen gaan. Ook onze 3 kinderen hebben van jullie genoten. Denna, de jongste van 7 heeft Hugh gesproken en zei dat zij hem heel erg lief vond. We waren ook heel blij met het laatste nummer, daar hebben wij hele speciale herinneringen aan. Heerlijk om zo af te sluiten. Nogmaals ontzettend bedankt voor de Topavond die jullie ons hebben bezorgd. Als jullie bij ons in de buurt optreden dan zijn we zeker van de partij. We gaan het in de gaten houden. Heel veel succes verder, Ronald en Danielle van den Bergh

Ronald en Danielle van den Bergh

Wij hebben allemaal een fijne avond gehad. Zeker ook voor de kleinkinderen in het begin van de avond daar werd goed op ingespeeld. Ze werden er bij betrokken en dat vonden ze geweldig. Trouwens later met de ouderen ook! Echt een aanrader, om nooit te vergeten!! Bedankt!

Monica Tel

Ongelooflijk goed!!!!! Alle gasten hadden nog niet zo’n goede band gehoord. Er is ook geweldig veel en heftig gedanst.
Jullie hebben het heel goed gedaan. Wij hebben ook na het feest heel veel reacties gehoord, allemaal TOP.
Hartelijk dank dat jullie er waren. Grote wereld klasse!Ik wens jullie veel succes.

Fred Brom

3 juli 1999 waren jullie eregast op ons huwelijksfeest (Tropenmuseum Amsterdam, ijstaart en sterretjes met brandalarm…)en vandaag was ik aan het googlen om te zien of ik een publiek optreden van jullie kon vinden maar helaas, voorlopig niet. 3 oktober in Leiden gaat ons niet lukken. Ben blij dat jullie een eigen website hebben en hou jullie in de gaten. Wens jullie alles goeds toe hoop nog een keer een spetterend optreden bij te kunnen wonen. Hartelijke groeten, Patries (inmiddels dus niet meer woonachtig in Jacksonville FL, anders hadden wij dat prive optreden in Fort Lauderdale wel zien zitten…)

Patricia Willemsen

Hi Jan!
De band was geweldig! De dansvloer stond weer van begin tot eind vol!Tot de volgende keer!

Lucia

Gisteravond hebben jullie tijdens ons huwelijksfeest het dak van het kasteel Wijenburg eraf gespeeld! Jullie waren helemaal top!
nogmaals bedankt!

Tom & Sharon

WOW! Wat zijn jullie een geweldige band! We hebben genoten van jullie optreden op de Grote Markt vandaag. Echt klasse wat jullie neergezet hebben!

Marijn & Kathinka

Beste bandleden van Brickhouse,
Het is onmogelijk bij jullie om stil te staan als jullie spelen! Vanaf de 1e minuut was het feest ook écht een feest. Heel hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan onze huwelijksdag! Bijna nog dagelijks vertellen gasten ons hoe goed jullie waren!
Groeten, Aldo Breed en Marijke van Sluijs

Marijke en Aldo

Bedankt voor de fantastische swingende avond afgelopen zaterdag in Overveen!!!
Hopelijk Tot Ziens, groetjes van de dansende zusjes!

Jytte Bregman

Ha Brickhouse!
We vonden het geweldig afgelopen zondag de 28e januari fijn dat ik spontaan op het podium mee mocht zingen.Ik ga ze in den bosch platzeuren om jullie met konninginnendag proberen hier te krijgen lijkt mij top.Jammer dat we om half zes weer wweg moesten andere keer blijven we langer.

Saskia van der Graaf

hey mannen en dames van brick house, ik heb met mijn vrienden en vriendin genoten van jullie optreden in de Werf, ons zien jullie zeker weer terug als jullie weer in Leiden zijn. wij waren het greopje van 2 jongens e n2 dames. tot de volgende keer
Ben, Maartje Koen en Laurie (die mee mocht zingen)

Ben Dencher

Hallo allemaal.
Ook een musikaal en gezond 2007 toegewenst vanuit s,hertogenbosch.Fijn dat er een emailtje werd achtergelaten bij mij met de optredens tussen januari en april erg prettig.mag vaker.Ik heb gelijk de optredens van Brickhouse in de agenda gezet als ze in Leiden komen optreden.Nu zal ik op die datums er zeker zijn.Jammer van kaatsheuvel maar dat begreep ik wel dat het voor die gasten was.We wiijzigen die dag ons progamma een beetje speciaal voor Brickhouse,we hebben besloten om s,avonds naar de verjaardag van onze kennis te gaan.ipv overdag. Wij verheugen ons al op 28 januari. Dan komen we zeker mee genieten in volle teugen dan zullen we het op een swingen zetten..
Groetjes !!!

Saskia van der Graaf.

Hallo Brickhouse.
We hebben jullie met 3 oktober viering in Leiden erg gemist.Maar gelukkig komen julllie naar Kaatsheuvel dat maakt veel goed,en kunnen we weer vollop van jullie genieten en natuurlijk uit volle borst zingen.Tot ziens!

Saskia van der Graaf.

Hoi Menno,
afgelopen zaterdag 21 okt heeft Brickhouse ons huwelijksfeest tot een topfeest gemaakt!! We zijn begonnen met I’m so excited, vanaf het begin tot het einde is er non-stop gedanst. Super! De zangers waren geweldig, het geluid prima en de sfeer top. heel veel dank voor alles.

Randi (ook namens Ernst natuurlijk)

Ook reageren?

Klik HIER voor het gastenboek.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie